Sassy Go Go (Dizi Önerisi

  Herkese uzun bir aradan sonra yeniden merhaba.....
  Önceki yazılarımı okuyanların bileceği üzere tam bir Güney Kore hayranıyım. Bu yazıda da benim hayatımda büyük bir yer edinen "Sassy Go Go" dizisini paylaşmak istedim.
 Konusu : Gençlik, Okul Kore Dizisi,  Romantik,
 Bölüm Sayısı : 12 Bölüm
 Yönetmen : Lee Eun Jin
 Dili : Korece (Altyazı ile izlenebilir)
 Konusu : Seoul Sevil Elit Lisesi'nde öğrencilerin çok iyi bir üniversiteye gitmesi için okul kulüpleri açarlar. Ancak Real King adındaki sokak dansı kulübü ile okulun ilk beşine giren zeki öğrenciler kulübü olan Baek Ho'nun çalışma odaları yan yana bulunmaktadır. Anlaşamayan bu kulüplerden Real King bazı olaylar sonucunda kapatılmak zorunda kalır. Ancak yolsuzluk yapılan bu okulda Baek Ho kulübü öğrencilerinden Kwon Soo-Ah'ın iyi bir üniversiteye gitmesi için yetenek kazanması gerekmektedir. Bu yüzden Real King'in tekrar açılması şartı ile Real King ile Baek Ho kulüpleri birleşerek amigo kulübü oluşur.
 Benim Dizi Hakkında Düşüncem;
 - Ben ilk olarak 2017'de izlemiştim. En az 3-4 kere tekrar tekrar izledim. Gerçekten bende büyük bir etki bıraktı. Lise Sınavımdan sonra tekrardan izlemeye başlayacağım da.
 - Öncelikle dizide arkadaşlık çok güzel ele alınmış. Gerçek arkadaşların her zorluğun ötesinden gelebileceği harika bir şekilde anlatılmış.
 - Özellikle eğitim zorlukları ve öğrencilerin sınav stresi güzel bir şekilde yansıtılmış. Öğrencilerin sınav öncesi ve sonrası yaşadığı bütün her şey açıkça belirtilmiş.
 - Özellikle son bölümlerde sağlığın her şeyden çok daha önemli olduğu vurgulanmış.
 - Dersleri kötü olan ama birçok yeteneği olan Real King ile dersleri harika olan ama hiçbir yeteneği bulunmayan Baek Ho kulüplerinin daha sonradan birleşip gerçek arkadaşlığı bulmaları günümüzde oldukça çok bulunan sahte arkadaşlıklara harika bir cevap olmuş.
   Bir Sonraki Yazıda Görüşmek Üzere!!!! (Dizi önerilerinizi yorumlar kısımına yazabilirsiniz) :)))))
 İletişim İçin : aleynacan05@hotmail.com

Bunlar da ilgini çekebilir.

4 yorum

  1. Çokkk güzel bir dizi... 😍😍😍

    YanıtlaSil
  2. Defalarca kez izledim bu diziyi! Her seferinde ise farklı hissediyorum haha :D

    YanıtlaSil
  3. başladım çok şekeer :) dizi önerisiiii ooo bi dolu var yaaa, hangi birini diyim. yeni başlayanlar mıııı eskiler miiii :)

    YanıtlaSil